Cum scrii un articol SEO | Agentie SEO Bucuresti

Articolele SEO publicate pe bloguri de calitate sunt o parte foarte importanta a serviciilor de promovare online.

Bloguri de calitate sunt acele bloguri care au autoritatea domeniului și a paginii peste 25, trafic relevant și sunt recunoscute în mediul online.

O agentie SEO Bucuresti care ofera optimizare SEO si care se respectă lucrează constant doar cu bloguri și site-uri care au o structură bună a link-urilor interne și externe, care au backlink-uri de calitate și autoritatea domeniului și a paginii peste 30, dar și o vechime de minim 2 ani.

Vreți să învățați cum să scrieți articole SEO? Nu există un expert în domeniul SEO care să vă poată ajuta, însă vă putem prezenta câteva trucuri care vă vor ajuta să optimizați articolele și să le transformați in unele prietenoase pentru motoarele de cautare.

Acestea sunt secretele pe care o agentie SEO Bucuresti le poate utiliza pentru redactarea unui articol optimizat SEO:

1. Alegerea cuvintelor cheie
2. Redactarea de articole optimizate SEO pe cuvintele cheie alese anterior.
3. Atragerea de backlink-uri de calitate catre respectivele articole si promovarea in Social Media a acestora (chiar si promovare platita – Google Ads sau Facebook Ads)

Un articol bun este acela care reuşeşte să capteze atenţia cititorului până la sfârşit şi să răspundă întrebărilor fundamentale : “Cine?”, “Ce?”, “Cum” “Unde?”, “Când?” şi “De ce?”.

Reclame